Samarbejdspartnere

Madkulturen

Samvirke/

Børnecancerfonden

Vores børn ( Egtmont magasiner)

Gravid ( Egtmont magasiner)

Aalborg Universitet

Aarhus Universitet (DPU)

DAFOLO Forlaget

Muusmann Forlag

Stressforeningen

Trip Trap

DOK#1

 • "Vi har aldrig før fået taget billeder af vores børm, før vi fandt ud af at det kunne gøres på Frederikks måde. Altså billeder af vores eget liv, med vores børn helt som vi kender dem….jeg er stadig målløs over reslutatet. Og at Frederikke oveni købet er super dejligt selskab for både børn og voksne mens hun er her – det er jo bare helt vildt hyggeligt. Hun var hos os, somom vi allerede kendte hinanden. Det er altså noget hun kan. Hver morgen når jeg går forbi de 3 store billeder vi fik lavet – i super kvalitet – så smiler jeg. Jeg smiler og mærker og er taknemmelig."
  Caroline, Peter, Alma og Vega Kbh
  Caroline, Peter, Alma og Vega Kbh
 • "Frederikke kom hjem til os for at tage billeder af min runde, gravide krop. Frederikke fik mig til at slappe af og føle mig tryg – så det føltes helt naturligt at være nøgen og samtidig få taget billeder!!! Jeg synes aldrig billeder ligner MIG – sådan som jeg ser mig selv. Dét gjorde billederne Frederikke havde taget – jeg var så rørt over endelig at kunne genkende mig selv og føle at billederne viste mit ægte selv! Sidenhen har Frederikke været og tage billeder af vores søn af flere omgange – og hendes legende og anerkendende tilgang til børn giver de mest fantastiske billeder. Billeder der viser børnene i deres hverdag – ægte hverdagsbilleder hvor Frederikke formår at være i børnehøjde og lade små fingre studere kameraet. Tak Frederikke."
  Fie, Mikkel og Vilbert, Aalborg
  Fie, Mikkel og Vilbert, Aalborg
 • "Frederikke kom forbi os en smålun efterårsdag i oktober. Fra det øjeblik hun trådte ind af døren, havde hun fokus på min søn Gabriel, der godt kan være lidt genert overfor fremmede. Der gik dog ikke mere end et par minutter og så sad de og hyggesnakkede. Billederne, der kom ud af Frederikkes besøg, var så meget os! Hun fangede lynhurtigt de ting, som betød noget for os – ting, som ikke engang jeg selv var klar over. Det kom der nogle ret fantastiske billeder ud af. Jeg ville også rigtig gerne have noget billeder udenfor i det smukke efterårsvejr og også her er legestemningen på legepladsen fanget. Jeg kan kun anbefale Frederikke. En virkelig fornøjelse at have på besøg, knald dygtig til sit arbejde og super service efterfølgende, Gabriel taler stadig om Frederikke og vi glæder os meget til at se hende igen næste år."
  Rikke og Gabriel, Kbh
  Rikke og Gabriel, Kbh
 • Jeg kan varmt anbefale Frederikke. Vi har fået verdens lækreste billeder af vores skønne datter, inklusiv rosiner, snot og uglet hår og morgenlys - hvad mere kan man ønske sig? Og så er Frederikke virkelig en skøn person at have i sit hjem. Så tøv ikke - bestil hende!!!!
  Laura, København
  Laura, København
 • Det var en fornøjelse at have besøg af Frederikke. Måden hun tilgår og arbejder med børnene på er enestående. Hun formår lynhurtigt at skabe et trygt, tillidsfuldt, legende og sjovt rum, som skaber en fantastisk ramme for troværdige og nærværende billeder, hvor børnene er i vante omgivelser og kendte situationer. Det er fantastisk at modtage de skønneste billeder fyldt med udtryk, hvor man genkender sit barn, udtrykket, rummet og aktiviteten. Tusind tak Frederikke. Vi ses helt sikkert igen.
  Claus & Linn, Aalborg
  Claus & Linn, Aalborg